Aktivitetscentra

Under dagarna när deltagarna har lite ledig tid mellan alla aktiviteter så brukar det vara populärt att ”hänga” i HV71 sommarhockeycamps aktivitetscentra. Aktivitetscentret är i vanliga fall Big ICE Sportsbar när HV71 A-lag spelar, men under Sommarhockeycampen görs det om till aktivitetscentra. I aktivitetscentret finns möjligheten att spela TV-spel, pingis, mini-tennis, biljard m.m.

Aktivitetscentret är inte bara ett populärt tillhåll för aktiviteter, det är också väldigt uppskattat bland alla deltagare då de har möjlighet att köpa dryck och mellanmål om de behöver fylla på lite extra utöver de måltiderna som ingår. Sortimentet som erbjuds kan ni se under (med reservation för ändringar i pris och sortiment). Deltagarna har möjligheten att betala både kontant och med kort. Ett annat populärt alternativ är att föräldrarna sätter in x antal kronor på sin son/dotter som de kan gå och plocka av under veckan. Viktig med detta är att killarna och tjejerna har namnbrickan så de kan identifiera sig när de hämtar sitt mellanmål.

Nytt för i år är att vi under sen eftermiddag och framåt kommer köra ut en godis/chipsvagn utöver ordinarie sortiment. Vi är medvetna om att en liten del av en hockeyskolaupplevelse är också att äta lite snacks under kvällarna. Vi tycker det är bättre och säkrare att barnen stannar inom arenaområdet istället för att gå iväg utanför området och köpa sitt snacks.

Smoothies (hallon, vaniljyoghurt, apelsinjuice, banan) 25: –

MER Päron/Apelsin 10:-