Aktiviteter

HV71 sommarhockeycamp är känd för den ordning och struktur som byggts upp under 10 år, här är barnen och ungdomarna trygga. Skolan är också känd för det fantastiska läget och faciliteter som vi har tillgång till under veckan. I år kommer den delen vara bättre än någonsin. HV71 sommarhockeycamp jobbar med en mix av ledare för att kunna skapa absolut bästa förutsättningar för våra deltagare. Vi har ledare som kommer från HV71 och ledare utifrån.

Självklart kretsar veckan runt ishockeyn, två ispass om dagen har varje grupp, utöver det spelas också två matcher.

Skillscorner, förmodligen ”världens” finaste skotthall är utrustad med den senaste tekniken. Det finns tre mål och bakom målen finns det laserkameror som mäter den exakta hastigheten på skottet. Dessutom finns det möjlighet att titta på skotten och svingtekniken i slow motion på tv-skärm. Golvet består rakt igenom av härdat glas.

Utöver ishockeyn har vi fyspass. Vi har alla möjligheter till roliga och effektiva fyspass med närheten till Elmiaområdets alla fotbollsplaner, vår egna fysbana ravinen (hinderbana utomhus = längd 425 m. och 13 hinder) och vi använder även träningsarena (B) till att träna/utöva brottning, hinderbana och innebandy.

Vi kommer också ge möjligheten att kunna besöka Rosenlundsbadet som ligger ihop med Scandic och Kinnarps Arena.

Rosenlundsbadet har varje år omkring en halv miljon besökare. Det gör Rosenlundsbadet till ett av Sveriges mest populära besöksmål. Rosenlundsbadet har öppet 361 dagar om året och sammanlagt 90 timmar i veckan. Här finns 10 bassänger, 44 duschplatser, 900 skåp och 9 olika bastuanläggningar. Vattnet i bassängerna renas dygnet runt och i exempelvis massagepoolen hinner detta göras hela 210 gånger per dygn. I luften är det alltid behagliga 27 grader.

Som tradition har vi alltid en 5 kamp i varje grupp, en del av femkampen är Bowling, även här har vi tillgång till en supermodern arena – Bowling Arena, bara ett stenkast från Scandic och Kinnarps Arena.  Med 20 bowlingbanor, restaurang, och cafe är Bowling Arena en av Sveriges främsta bowlinghallar!

HV71 sommarhockeycamp kan erbjuda högklassiska träning kombinerat med häftiga upplevelser. Allt inom 5 minuters promenad från hotellet. Detta gör skolan unik och skapar trygghet för deltagande barn och ungdomar.

GILLA OSS PÅ FACEBOOK